Vi mødes den 24. marts (1)

Generalforsamling15
FÆLLESSKAB ER AT GØRE NOGET SAMMEN Derfor mødes vi til generalforsamling i Gladsaxe Lærerforening torsdag den 24. marts KL. 16 Vi har inviteret lokalpolitikere, forvaltningen og skolelederne til at overvære formandens beretning. Resten af generalforsamlingen er kun for medlemmer.

Vi mødes i Aulaen på Mørkhøj Skole, Ilbjerg Alle 25, 2860 Søborg, med denne tidsramme:

  • 15.00 – 16.00 Kaffe/te/frugt/kage
  • 16.00 – 18.30 Generalforsamling
  • 18.30 – 20.00 Fællesspisning

Dagsorden (foreløbig)

  1. Forretningsorden
  2. Valg af dirigent
  3. Formanden aflægger beretning
  4. Foreningens regnskab
  5. Indkomne forslag
  6. Fastsættelse af ydelser
  7. Budget og fastlæggelse af kredskontingent
  8. Valg af formand, næstformand, bestyrelse, revisorer samt suppleanter
  9. Eventuelt

 

Indkomne forslag til dagsordenen skal være mailet til formanden på thag@dlf.org senest mandag den 14. marts. Endelig dagsorden udsendes senest 5 dage før generalforsamlingen.

 

På generalforsamlingen er der valg til formand, næstformand og fire bestyrelsesposter.

Hvis du ønsker at stille op til en af posterne, kan du maile til kredsen på 020@dlf.org senest mandag den 14. marts. Så vil dit kandidatur komme til at fremgå af den endelige generalforsamlingsindkaldelse.
Du har ligeledes mulighed for at skrive et lille tekststykke om dig selv og dit kandidatur. Det vil vi lægge på vores hjemmeside, så interesserede kan læse om kandidaterne. Også her er deadline 14. marts. (For en god ordens skyld skal vi oplyse, at sidste frist for at stille op er på selve generalforsamlingen)

På generalforsamlingen får alle kandidater mulighed for at komme med et mundtligt valgindlæg på ca. 2 min.

Nyvalgte bestyrelsesmedlemmer mødes til indledende konstituerende bestyrelsesmøde fredag den 25. marts. Kl. 15.30-17.00. Der er opfølgende konstituerende møde torsdag den 31. marts kl. 8.30-10.00 (vi hjælper med, at du kan få fri fra undervisning e.l.)

Hvis du ønsker yderligere information om arbejdet i kredsen, er du velkommen til at kontakte formand, Thomas Agerskov, på thag@dlf.org

 

På gensyn

Thomas Agerskov

Emner

Målgruppe