Anbefaling til hovedstyrelsesvalget 2015

Anders Liltorp Hovedstyrelsesvalg

Kære kollega

Jeg vil anbefale, at du giver dine 18 stemmer til Anders Liltorp ved det hovedstyrelsesvalg, som er begyndt i dag. Du har sikkert fået en mail med link til, hvor du kan stemme. Ellers kan du klikke her.

Vi skal sammen finde nye veje i Danmarks Lærerforening. Derfor har vi brug for nye kræfter, der har kreativitet og mod til at sætte en ny og tydelig retning for vores vigtige arbejde.

Jeg har kendt Anders Liltorp i en årrække og ser i ham en seriøs fornyer, der med iderigdom, engagement og målrettethed arbejder for det, som han tror på. Hans indsats som kredsformand i Rødovre, hans samarbejde med de andre kredse i hovedstadsområdet og hans mange fine indlæg på kongresserne fylder mig med overbevisning om, at han vil være en gevinst i Danmarks Lærerforenings Hovedstyrelse.

Anders forsimpler ikke verden ved at dele den op i sort og hvidt. Han er en saglig og løsningsorienteret fagpolitikker, som lytter til med- og modspillere undervejs i den proces, som fører til konkrete resultater for folkeskolen og medlemmerne af Danmarks Lærerforening.

Det er vigtigt for vores arbejde i Gladsaxe Lærerforening, at vi får valgt vores kandidat ind. På den måde har vi bedre adgang til den landspolitiske scene.

Jeg har tillid til Anders! Jeg kender hans kompetencer! Jeg tror på hans potentiale!
- Derfor har jeg valgt at være suppleant for ham og dermed være en del af holdet omkring ham.

Jeg håber, at du følger min opfordring og giver dine 18 stemmer til Anders Liltorp.

De bedste hilsner

Thomas Agerskov

Emner

Målgruppe